Pickup seriál 16. – Jak mít všech 10 pohromadě?

Spousta časopisů vám bude předhazovat ideál perfektního muže. Třeba dokonale a plynule hovořícího muže v obleku AKA James Bond 007. Všechno zná a všude byl. Nebo to může být naopak ten nejlepší kluk na světě. Takový, který splní všechny její touhy a přání. Prostě totální beta trouba, jehož jediná existence se točí kolem uspokojení potřeb holek.

Taky můžete být manipulativní, věčně pravdu neříkající PUA ve stylu Barney Stinsona. Jen tak přece dostanete tuny žen do své postele. Ženy ho chtějí, protože je to parchant a lhář. Občas je vtipné pozorovat názory mainstreamu na to, co dělá velmi přitažlivého muže.

Když jste tedy v pohodě týpek, který má všech pět pohromadě, jde si za svými sny a má jasně vymezené hranice, pak máte vystavenou STOPku. Nemáte šanci být 10/10. Tak se nám to alespoň média snaží naznačit. Musíte být pouze král ve stylu 007, nebo lživý manipulátor. Cokoliv jiného je nemožné.

Je to ale pěkná snůška keců. Každý muž se může stát 10/10 alfou. V tomto článku je důkaz.

Pickup seriál 16

 

Ženskou 10/10 poznáte easy

Vysoká, pravděpodobně dlouhé vlasy, atraktivní tvář, výrazné lícní kosti, velké oči, hebká pleť, dobrá figura. Krátce řečeno modelka. Je jasné, pokud narazíte na desítku, jste schopni to poznat hned. Pro holky je to tak trochu loterie, jak se narodí. Některá je rozená 10 a některá se nadře, aby se alespoň přiblížila číslu 7.

U muže je mnohem méně zřetelné, zda je 10/10 (neplést si prosím s Kazmovo 1/10). Po světě samozřejmě chodí několik mužských desítek, jako třeba světoznámí sportovci, herci a celebrity. Ty vejdou do místnosti a všechny okamžitě vnímají jeho charisma. Pak je tu ale celá řada mužů, které ženy vnímají jako TOP alfy, ale není to přitom na první pohled vidět.

Pro muže to není při narození loterie, jako v případě žen. V případě muže je to mnohem méně o tom, jak dobře vypadá. Není to tolik o genetické výbavě. Mnohem více hraje roli vývoj osobnosti muže a jeho životní cesta a postoj. Jak moc je schopen projít nástrahami současného světa a budovat svoji ojedinělou historii a dobré návyky.

Tato cesta má své pro a proti. Nevýhodou je, že je třeba na svém cíli a vizi makat. Dobré je, že tolik nezáleží na tom, jak vám genetika nadělila. Ve finále můžete všechny překážky překonat a stát se mužným TOP alfou.

TIP: Ženu sbalíte i pokud ji dokonale uspokojíte. Pokud erekce není, jak si představujete, doporučuji českou Proerectu s nástupem do hodiny.

proerecta

Charakteristiky muže se skóre 10 z 10ti

#1 Sebevědomí

Zde není řeč o klasických kecech z pánských magazínů typu: “Jen buďte sebevědomí a všechno bude OK.”  Co to znamená? Polovina lidí, co tento blábol čte ani neví, co chtěl básník říci.

Pravé sebevědomí je specifické. Není to o tom někam naběhnout a říkat si : “Jsem tady ten nejlepší, všechno a všechny rozsekám. Jsem bůh.” Takhle ne. Tohle značí v psychologii termín “překompenzování”. Jde o rituál u velmi nejistých osob.

Na druhou stranu je nesmysl říkat věci jako: “Stejně prohraju.” Beztak jsem neatraktivní. Všechny tyhle holky jsou mimo mojí ligu.”  

Opravdové sebevědomí zní asi takto:Mám dobré šance vyhrát, když budu dřít. I když se to nepodaří, zvednu se, poučím se z prohry a půjdu dál.”  Takhle vypadá opravdové sebevědomí. Pod povrchem stále věříte, že až se stane cokoliv, budete v pohodě. Přitom je v tomto mindsetu schováno mnoho skromnosti.

Podobné myšlení vidíte u mnoha světových sportovců jako Michael Phlelps, Roger Federer. Když se jich reportér zeptá po vyhraném zápase, jak se cítí, odpovídají skromně. Něco ve stylu: “K tomuto vítězství vedla spousta dřiny. Nebyl jsem si jistý, že vyhraju, ale věděl jsem, že moje šance jsou dobré.

Tahle vlastnost je důležitá, když přijde na ženy. Kdokoliv říká, že může dostat jakoukoliv holku na světě, tak lže. Jsou to lidské bytosti a každá je jiná. Každá má jiný žebříček hodnot.

Když si řeknete, že máte dobré šance, protože jste prostě fajn chlapík. I když se mi nepodaří ji získat, budu stále v pohodě. Poučím se a potkám jinou zajímavou dívku. Jako muž máte možnost pracovat na sobě a rozvíjet se. Transformovat svůj život do procesu a ten postupně rozvíjet.

Co se stane s atraktivní holkou, když ji někdo odmítne? Nic. Ví o sobě, že je krásná. Žádný velký deal. Za chvíli přijde jiný borec, který s ní bude chtít mít sex. Neznamená to, že holky rozchodem netrpí. Ale muži nesou odmítnutí obecně mnohem hůře.

Když dostane odmítnutí chlap, prochází si bolestí. Je to součást procesu, kdy si těmito faily buduje pevnější obrannou schránku a svůj charakter. V krátkém čase to může bolet, ale dlouhodobě je to ta nejlepší věc, kterou pro sebe může v seberozvoji udělat. Je to otázka evoluce. Muž je už od svého základu určen k tomu vyrůstat v tvrdém prostředí a tak růst.

 

#2 Máte nárok

Jak se máme cítit na 10/10? Máme na to nárok? Tohle je otázka mnoha kluků. Když se budete posouvat na žebříčku a přijdou úspěchy, s tím správným přístupem pravděpodobně nikdy nepřijde ten pocit typu: “Jo, jsem ten nejlepší na světě!

Vždy tu bude určitá dávka skromnosti. Ani ti nejlepší baliči nemají tento mindset neustále. Tedy vyjdou na ulici vidí tam 10 a jsou si hned jistí, že všechno pošlape jako po másle. V čem je je tedy kouzlo? Prostě jdou a stejně to udělají 🙂

Mnoho hráčů chodí po tomto světě a čekají, až jejich hra bude dostatečně dokonalá. Až, až, až, Jeden z předních koučů osobního rozvoje v Čechách říká těmto výmluvám pohoří Ažpaky.

  • Až budou dost dobří, osloví tu supermodelku.
  • Čekají až bude dostatečná kariéra, až budou mít sixpack, nabušený tělo a 5% tělesného tuku.  

Pravdou je, že nikdy nebudete cítit nárok na to ji oslovit. Prostě se naučte ji oslovit i tak. V tu chvíli se budete cítit dostatečně dobří. Ve chvíli kdy oslovíte, budete se cítit hodně dobře, protože jste to zvládli.

V komunitě jsem potkal spoustu pickuperů a ti nejlepší, které znám, jsou všichni velmi skromní. Jediný rozdíl oproti ostatním je, že umí vypnout hlas v hlavě, který jim říká, že nejsou dost dobrý.

Tento přístup je vhodný z několika důvodů. Budete mít dobrou game a zároveň se nestanete narcistou, který si myslí, že je dokonalý. Jen tehdy můžete na sobě stále pracovat a vidět slabé body, na kterých je třeba stále pracovat.

 

#3 Vědět, čeho chcete dosáhnout

Může to znít samozřejmě. Možná si říkáte: “Proboha, vždyť to je jasný!” Očividně není. To co chcete, musí mít velmi specifickou formu. Cíl musíte doslova vidět před očima. Musí být specifický, ambiciózní a dosažitelný v určitém časovém horizontu. Pokud je větší, klidně si ho rozdělte na menší díly.

Představa musí být jasná. Tedy s jakou dívkou chcete být? Jaké má vlastnosti? Jak vypadá? Jaké má vzdělání? Odkud je? Jaký je její hlas? Vůně? Cokoliv vás napadne a chcete si někam napište.

Toto vám pomůže nastavit si osobní hranice a budete vědět, od čeho dát ruce pryč a do čeho naopak jít. Chcete vědět, kam v životě směřujete.

To samé platí pro váš job a život. Jak se chcete cítit ve své práci? V jakém obydlí se chcete každé ráno probouzet?  Na jakém místě? Vedle jaké partnerky? Jací jsou vaši přátelé? Jaké vaše šaty? Vaše tělo?

Když máte pevnou vizi nikdo vás nesvede z cesty. V opačném případě jste velmi snadno manipulovatelní a kdokoliv vás lehce svede z cesty. Pokud nemáte jasno v tom, co chcete, snadno sejdete z cesty. Typickým znakem muže 10/10 je že ví, kam přesně v životě směřuje. Stejně tak jasně si za svým cílem jde.

Spousta baličů postupuje tímto způsobem. Jdou na street a berou jakoukoliv holku, která nejlépe reaguje. Sbírají snadnější trofeje. To je fajn, pokud jedou na čísla a kolik holek s nimi spalo. Znamená to nemít žádný standard. Dívky toto vycítí. Je mu jedno s kterou nakonec odejde.

Naopak týpek s jasným záměrem je něco extra. Vybere si tu nejkrásnější holku dle jeho názoru. Toto bude fungovat mnohem lépe. Tento problém má hodně kluků, kteří přichází jako nováčci, aby hráli game. Nemají žádný specifický cíl.

Jak se cítí muži s cílem? Svobodněji! Nyní mají křišťálově jasnou vizi, kam směřují. Navíc v mnoha případech zaznamenávají najednou neuvěřitelné výsledky. Najednou se jím oslovení daří lépe, lépe uzavírají, protože jdou za holkama, o které reálně stojí. Chcete tedy vědět, kam přesně jdete a co chcete.

Pokud máte svých 10 pohromadě a jste si sebou jistý, nemáte problém oslovit i tuto krásku

 

#4 Osobní hranice

O tomhle tématu hodně píšu v seriálu o Ňoumovi. Zvláště mladí kluci by pro holku udělali cokoliv, jen aby se jí zavděčili. Stačí aby měla daná slečna pěkný obličej a mnohdy stačí i mnohem méně.

Platí zde takzvaný halo efekt. Připisujeme dobré charakterové vlastnosti hezkým lidem. Tohle je případ většiny mladých a nadržených kluků. Snesou pro ni modré z nebe i když vidí varovné signály, že nás tahá za nos. Všichni spadneme do této pasti několikrát za život.

Jestli chcete být 10/10, pak musíte mít vymezené hranice. Vědět co chcete si představte jako dort. Personální hranice jsou čokoláda, kterou na něj nasypete. Tvoří jakýsi obal, nebo hranici toho, co jste si sami určili.

Když dívka nezapadá do vašich parametrů jako vzhled, vzdělání, osobní vlastnosti, pak nemá nad vámi žádnou moc. To dovolíte, jen pokud žijete v paradigmatu nouze.

V momentě, kdy si nastavíte svoje osobní hranice, budete atraktivní ženy přitahovat mnohonásobně více.

Naopak ženy, které nezapadají do vašich měřítek najednou ztratí zájem. Proč?

Manipulativní ženy vyhledávají podvědomě a někdy i vědomě slabější beta muže. Vědí dobře, že dostanou vše, co chtějí. Když narazí na alfu, který má jasné hranice a přes které se nedostanou, pak automaticky ztratí zájem. To je dobře pro vás, protože neskončíte s ženou, která za to nestojí.

Je to pro vás win-win situace. Atraktivní žena uvidí tyto vaše kvality. Uvidí, že máte osobní hranice. To znamená, že ji budete ještě více přitahovat.

 

#5 Masivní množství akce!!!

Není nic víc atraktivního, než muž, který jde do akce. Hodně lidí sleduje videa na internetu, čte mraky knížek, někdy i několikrát za sebou. To je chvályhodné, ale ne mnoho z nás promění tyto znalosti v praxi.  

Tohle je nejvíc klíčová věc. Je třeba jít do akce. Bez toho můžete makat na své kariéře, kondici, ale NIC se nestane. Ženy k vám samy nepřijdou! Je jedno, kolik máte kolem sebe cool kamarádů a vy jste viděli, jak je holka sama oslovila.

Vy chcete každopádně kultivovat svoje umění a podnikat akci. Co poutá dívku k vám? Co je pro ni atraktivní? To, že se nevymlouváte na kraviny. Dívka nesnáší, když sedíte doma a viníte vládu za to, že nejste bohatí a že obviňujete bohaté lidi, protože vás to uráží. Koukáte na ostatní lidi, kteří jsou ve formě a viníte svoji genetiku. Je to hnusný a odpudivý. Sedět na prdeli, obviňovat ostatní a obhajovat se. Tohle je dozajista odradí.  

Mimochodem. Vedlejším produktem akce jsou výsledky. Pracujete na svých snech a světe div se, dosáhnete jich. Vedlejším efektem oslovení atraktivní holky na autobusové zastávce je, že najednou po pár měsících, týdnech nebo letech začnete uvažovat: “Možná bych se měl pustit do byznysu, který jsem vždy chtěl dělat.” Možná bych se měl dále vzdělávat a dotáhnout školu. Hmm. Zajímavé. Naučíte se makat v každé oblasti vašeho života a stane se z vás vítěz.

Nesnažte se hledat výmluvy typu: “Má ty holky protože je hezkej, protože je bohatej…bla bla bla.” Tak to není. Je to tím, že daná osoba si osvojila návyk v podobě akce. Právě díky tomu má tolik krásných holek, bohatství, zdraví a vzhled. Naučte se jít do akce s dívkami a budete to umět i v ostatních oblastech. Vedlejším efektem je, že pro dívky to bude atraktivní.

 

#6 Nenechte se otrávit

Každý, kdo se odhodlá k akci, se dostane do bodu, kdy bude pekelně otrávenej a zahořklej! Protože když půjdete do akce, selžete. Mnohokrát. S ženami, nebo v jiných oblastech. Holky vás budou odmítat.

Stejně to platí v posilovně. Musíte pochopit, že teď jste slabí, vaše dieta nic moc. V byznyse platí také to samé. Budete selhávat. 80%, kteří začnou s game, skončí po 6 měsících. To je neúprosná statistika.

Většina lidí se nechá otrávit a vzdají to. Tohle 10/10 neudělá. Nezlomí se. Výmluvy ostatních jsou přibližně takovéto: “Všechny holky jsou děvky. Společnost je feministicky zaměřená na ženy. Nebudu otrokem tohoto systému.Raději zůstanu ve sklepě u mamky.”  Tohle není zdravý mindset.

Jiní se zase přeceňují: “Jsem jasná 10 a žádná holka si mě nezaslouží.” Nevím jestli je tohle správný mindset.

Nevím jak vy, ale já mám ženy rád a když nějakou chci, musím na tom zamakat. Nespadne mi sama z nebe. Není to o tom, že chci slepě prohánět ženy. Spíše je to o vedlejším efektu, který získám, když je budu prohánět. Budu zdravější, chytřejší, lepší.

Všechny TOP světoví baliči typu RSD Max a další získali svoje charisma tím, že “proháněli” ženský. Mají velmi solidní byznys, protože se naučili pracovat s odmítnutím. Naučili se rozumět lidem a přistupovat k nim. Vše je propojeno. Takže ještě jednou. Nezahořkněte a zůstaňte pozitivní.

V příštím díle budeme pokračovat dále, abysme zjistili, jak má vypadat pravý TOP alfa samec. Stay tuned. Peace 😉

Leave a Reply