Proerecta PROSTATE: Ulevte prostatě, zmírněte záněty a časté, problematické močení (PŘEDSTAVENÍ)

Proerecta PROSTATE je nový doplněk stravy pro dobrou kondici a správné fungování prostaty a močových cest. Nejde o lék, takže neléčí zvětšení ani rakovinu prostaty. Je to rostlinný doplněk, který díky prokázaným účinkům tlumí potíže s prostatou a její záněty. Může vás zbavit bolestivého, častého nebo neúplného močení. Díky tomu navrátí komfort do života, kdy nebudete „běhat“ kvůli častému močení ani se budit kvůli močení v noci.

Podrobně vyjmenujeme státním orgánem potvrzené pozitivní účinky všech složek, naučíme správně užívat a dávkovat, a samozřejmě doporučíme nejvýhodnější nákup. Sepsali jsme vše důležité, co vás bude zajímat ještě před objednávkou.

Pro koho je Proerecta PROSTATE? Plnoletí muži s bolestivou prostatou, problematickým, častým nebo bolestivým močením
Pro koho PROSTATE není vhodná? Pro muže s nemocnou prostatou (posoudí pouze urolog) a muže s alergií na některou rostlinnou složku
Složení: Serenoa plazivá extrakt, Kurkuma dlouhá extrakt, Slivoň africká extrakt, Kopřiva dvoudomá extrakt, Česnek setý extrakt, Bioperine
Balení: Plastová dóza
Počet dávek: 60 tobolek na 60 dní
Dávkování: 1 tobolka denně kdykoliv po jídle
Forma: jemná prášková směs v tobolkách z rostlinné celulózy (vhodné i pro vegany)
Lékařský předpis: ne
Dostupnost: e-shop nebo osobní odběr v sídle firmy
Prodejce pro ČR a SR: eMarkest, s.r.o., Domažlická 1232/3, 130 00, Praha 3 – Žižkov, info@proerecta.cz, +420 607 657 370
Slevový kód: proerectax10
Cena: Od 399 Kč / balení při koupi 3 balení (KOUPIT). Samostatně 599 Kč za 1  balení. Použijte i slevový kód proerectax10 na slevu 10% z celé objednávky.

Proerecta PROSTATE, recenze

 

Čtete přímou zákaznickou recenzi doplňku Proerecta PROSTATE?

Ještě ne. Tohle je podrobný průvodce potvrzenými účinky a složením pro všechny zájemce o produkt. Podobných výrobků jsou na českém trhu desítky a není lehké se v nich orientovat.

Naše čtenáře známe velice dobře. Jsou to z 98% muži a ti se zajímají o konkrétní užitečné informace. Přesně ty vám rádi zodpovíme, abyste nekupoval nic „naslepo“.

ZNAČCE PROERECTA FANDÍME. PROČ?

Proerecta, logo

Protože si náš web vybrala jako první české médium, které má tu čest její výrobky hodnotit a recenzovat. PROSTATE není první výrobek, který jsme podrobili důkladné revizi.

Jako první jsme velice spokojeně zrecenzovali Proerectu KLASIK pro okamžitou podporu erekce. Následovala Proerecta LONG pro dlouhodobou podporu erekce a tvorby testosteronu pro zralé muže. Následovala Proerecta SHOT, což je naprostý unikát a první nápoj pro zrychlený nástup erekce v ČR a SR.

Proerecta jde dál a vyvinula i výrobek čistě pro ženy. WOMEN zmírňuje negativní příznaky menstruace a syndromu PMS, pomáhá oddálit menopauzu, stimuluje libido a vrací ženám po 40 energii do života. 

Jsme tedy opět velice nadšení, že jsme dostali možnost střízlivě zhodnotit i nejnovější přírůstek Proerecta PROSTATE jako úplně první. Slibujeme, že všechny informace jsou nezaujaté, objektivní a uvedené účinky jsme dohledali přímo u Státní zemědělské a potravinářské inspekce SZPI v jejich Vodítkách k problematice zdravotních a výživových tvrzení. Tam si je můžete dohledat i sám. Všechna potvrzená tvrzení ale najdete i zde pod konkrétními složkami.

 

Je Proerecta PROSTATE lékem na nemoci prostaty nebo močové soustavy?

Ne a na to upozorňujeme hned na začátku. Existují různé nemoci prostaty i močové soustavy, ale s těmi pomohou pouze léky na prostatu, které předepisuje urolog.

Proerecta PROSTATE je rostlinný doplněk výživy a je zařazena mezi zvláštní skupinu potravin – potravinové doplňky. Nemá léčivé účinky, takže pokud máte na nemoc podezření, nebo vám urolog nějakou nemoc našel, PROSTATE nepomůže.

Doplňky včetně Proerecty mají pouze podpůrné, stimulační a normální stav navozující účinky. Mohou tak pomoct ke zmírnění zánětů prostaty, které vedou k její zvětšování, bolestem a tlaku na močovou trubici. Tento tlak a „blokace“ jsou příčinou bolavého, neúplného a častého močení. PROSTATE lze tedy vnímat jako přirozenou pomoc, úlevu a prevenci před komplikacemi.

Zároveň si dávejte pozor na podobné výrobky, které v reklamách slibují, že vás z něčeho vyléčí, nebo že vám pomohou, pokud některou nemocí trpíte. Je to klamavá reklama a zavádějící tvrzení. Ty se přesně snažíme společně se značkou Proerecta bořit a vysvětlit mužům, s čím lze počítat a co je nesmysl.

Proerecta PROSTATE, balení

Jedno balení se 60 tobolkami a výrobní šarže

 

Co přesně je doplněk Proerecta PROSTATE a pro koho je vhodná?

Tobolky s extrakty z prospěšných rostlin s prokazatelnými vlivy na vitalitu a kondici prostaty a močové soustavy. Problémy s prostatou a močením trápí nejčastěji zralé muže nad 45 let a výše, ale kvůli špatné životosprávě a zlozvykům se tyto problémy mohou začít objevovat i dříve kolem 30. roku. PROSTATE je produkt pro plnoleté muže, takže ji lze užívat kdykoliv si všimnete dyskomfort.

Společným jmenovatelem je hlavně velikost prostaty. POZOR – zvětšení není hned důkazem rakoviny, zvětšení může být i nezhoubné. Pokud se začne zvětšovat, může vznikat tlak, mírná nebo silnější bolest a dyskomfort během dne i noci. Prostata obepíná močovou trubici, a pokud se i malinko zvětší, začne na trubici tlačit a přiškrcovat.

Močení je tím pádem problematické. Muž musí více tlačit, snížený průtok je bolestivý, močení je často neúplné a muž musí po chvilce utíkat na WC znovu. Nastává problém všechnu moč vyloučit naráz, kvůli čemu moč ukapává do prádla. S tím se nese další problém – inkontinence (samovolný, i drobný únik pár kapek moči), a samozřejmě nepříjemný zápach, který způsobují v prádle zachycené kapičky.

Přiznejme si, nic z toho není příjemné a postižený muž se chce rychle zbavit všech těchto nepříjemností. Už jenom proto, aby se dobře vyspal, pořád „neběhal“ a partnerce ani okolí nezapáchal. A přesně tato negativa Proerecta PROSTATE pomůže vyřešit. Podívejme se, které konkrétní účinky jsou potvrzené.

 

Složení a všechny potvrzené účinky

Opět apeluji na pozornost, ať už budete shánět jakýkoliv doplněk, nejen ty na prostatu. Vše je dnes o reklamách, které tvrdí cokoliv, jen aby člověk nakoupil. Reklamy používají líbivý jazyk, ale obvykle svá tvrzení nepodkládají důkazy a reálnými informacemi. Přesně to na Erekce.cz neděláme a i v případě PROSTATE se zde dočtete pouze to, co zákon dovoluje.

Co to pro vás znamená? To, že se dočtete pouze ověřené informace a reálné účinky, které na vás produkt bude mít. Zvyšujeme tak bezpečnost nákupů a vaši uživatelskou spokojenost. Pod prokliky v tabulce najdete podrobné profily všech složek.

Složka: Obsah v 1 dávce / v 1 tobolce
Extrakt ze Serenoy plazivé (Saw palmetto) 250 mg
Extrakt z Kurkumy dlouhé (Curkuma longa) 250 mg
Extrax ze Slivoně africké (Pygeum africanum) 50 mg
Extrakt z Kopřivy dvoudomé (Urtica dioica) 50 mg
Extrakt z Česneku setého (Allium sativum) 25 mg
Extrakt z Pepřovníku černého (Bioperine)  5 mg
Přídatné látky – protispékavá látka Stearan hořečnatý (udržuje technologické vlastnosti směsi)

Podrobné složení Proerecta PROSTATE. Jediným plnidlem je stearan, který udržuje sypkost a stabilitu rostlinného prášku v tobolkách.

 

Serenoa plazivá (Saw palmetto, extrakt)

čerstvé plody Saw palmetto

Serenoa plazivá (Saw palmetto), plody

Tabulky pod složkami jsme nafotili přímo ze stránek inspekce SZPI. Znamená to, že tyto účinky odsouhlasila a povoluje je používat i v reklamách a informacích o dané rostlině/složce.

Můžete tedy vidět, že serenoa prospívá normální funkci prostaty a také reprodukčního systému. Normální funkce prostaty znamená, že orgán funguje správně, produkuje prostatickou tekutinu (součást ejakulátu potřebný pro pohyb a výživu spermií). Nezvětšuje se, netlačí na močovou trubici, díky čemu nevznikají problémy s močením.

Normální funkce reprodukčního systému značí, se spermie tvoří správně, produkce se nesnižuje a muž je tak připravený bez problémů oplodnit ženu.

Jako „bonus“ serenoa přispívá růstu vlasů, což ocení hlavně muži kolem 50 let, ale i mladší, kterým začínají vypadávat vlasy a na hlavě se tvořit nereprezentativní fleky a holá místa.

Serenoa se v Česku běžně nepěstuje, takže muži jsou odkázaní užívat ji ve formě doplňků.

účinky Saw palmetto podle SZPI

 

Kurkuma dlouhá (Curcuma longa, extrakt)

Kurkuma dlouhá, účinky na prostatu

Kurkuma dlouhá (Kurkuma longa, prášek z mletého kořene)

Z tabulky níže lze vyčíst různé prospěšné účinky, bohužel se v ní nezmiňuje prostata ani močové cesty. Přeci jen na ně ale kurkuma vliv má. Jednak udržuje normální činnost kardiovaskulárního systému, a tedy krevního oběhu. Krev je pro prostatu velice důležitá. Vyživuje ji a udržuje její kondici a vitalitu.

Muž ocení i pozitivní vliv na činnost jater, trávení, stav kloubů a kostí, činnost nervové a dýchací soustavy, udržení duševní rovnováhy.

Bohužel SZPI tento účinek nezmiňuje, ale kurkuma, respektive její složka kurkumin má výrazné protizánětlivé účinky. A to je dobře, protože tak pomáhá chránit prostatu či močové cesty před záněty, a zároveň pomáhá zmírňovat ty, které již existují.

Kurkumu seženete v každém supermarketu, takže pokud doplňkům příliš nefandíte, sežeňte si ji a přidávejte libovolně do pokrmů jako klasické koření. Lze ji dokonce užívat o samotnou.

Kurkuma dlouhá, účinky podle SZPI

 

Slivoň africká (Pygeum africanum, extrakt)

Slivoň africká, kůra

Slivoň africká (Pygeum africanum, sušená kůra stromu)

Ze stromu slivoni se sbírá kůra a mele na jemný prášek. I zde vidíme, že státní úřad potvrzuje její vliv na normální funkci prostaty, močového měchýře a močových cest. V Proerecta PROSTATE tedy má své důležité místo. Prostata v optimálním stavu netlačí na močovou trubici, močení tak není bolestivé ani přerušované.

Močový měchýř a cesty fungují normálně, nedochází k jejich zánětům a vše funguje tak, jak by mělo. Jiné účinky SZPI neuvádí, ale těchto pár nejdůležitějších nám bude bohatě stačit, zvlásť v kombinaci s účinky zbylých složek.

účinky Slivoň africká podle SZPI

 

Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica, extrakt)

Kopřiva dvoudomá, účinky na prostatu

Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica, listy)

Kopřiva je zřejmě „nejobyčejnější“ rostlina ve složení PROSTATE, podívejte se ale, kolik pozitivních účinků má a to nejen na prostatu a močové cesty. Skutečně obdivuhodná bylina, kterou navíc můžete konzumovat čerstvou na jaře, když začne vyrůstat mladá rostlinka.

V první řadě je to podpora funkcí močových cest, ledvin a vylučování, které organismus zbavuje odpadních a škodlivých látek. Dále potřebné funkce prostaty. Díky tomu najdete kopřivu ve většině doplňků na prostatu.

Potěší i podpora činnosti kardiovaskulárního systému, doplnění energie a vitality, navození normálního stavu kloubů, imunity, dýchacího systému a osvěžení těla. Skutečně je to velice prospěšná, a navíc lokální rostlina.

Kopřiva dvoudomá, povolená výživová a zdravotní tvrzení podle SZPI

 

Česnek setý (Allium sativum, extrakt)

Česnek setý, účinky na prostatu

Česnek setý (Allium sativum, plod)

Kopřiva? Česnek? Možná se vám zdá, že výrobce se snaží šetřit na surovinách a míchá do PROSTATE jenom levné složky, ale není to pravda. Míchá do něj ty složky, o kterých lze s jistotou tvrdit, že pomáhají. Přesvědčte se, že česnek mezi ně právem patří.

Přispívá přirozené obranyschopnosti, a tedy imunitě. Ta chrání močové cesty před útoky škodlivin v podobě bakterií a virů. Má antibakteriální vlastnosti. Udržuje činnost cévní soustavy, takže pomáhá prokrvovat organismus včetně prostaty.

Udržuje duševní pohodu, chrání před stresem, prospívá dýchacímu systému a krevnímu tlaku. Udržuje hladinu cholesterolu.

Ano, v účincích se sice nejmenují přímé účinky na prostatu ani močové cesty, každopádně nepřímých prospěšných účinků má celou řadu.

účinky česneku setého podle SZPI

 

Bioperine (exrakt z Pepřovníku černého)

bioperine

Plody Pepřovníku černého, zdroj Bioperinu

V tabulkách SZPI jsme konkrétně o bioperinu zmínky nenašli. Zato jsme našli účinky černého pepře, ze kterého se bioperin získává.

Důležitý je vliv na oběh v jemných krevních kapilárách, které se v prostatě i močové soustavě nacházejí. Bioperin je výrazně prokrvuje. Přispívá trávení a správné tělesné hmotnosti, udržuje činnost nervové soustavy a dýchacího systému. Díky antioxidačním vlastnostem chrání organismus před škodlivými volnými radikály, které poškozují buňky a tím i tkáně a orgány, prostatu nevyjímaje.

Bioperine, účinky na prostatu

 

Doporučené dávkování a jednoduché užívání

Značka Proerecta dbá na jednoduchost užívání. Proto všechny složky „nacpala“ do jedné drobné tobolky, která se užívá kdykoliv během dne po jídle. Pokud na ni ráno zapomenete, užijte ji po večeři a nechte působit přes noc. Vždy zapijte čistou vodou.

Podstatné je, abyste tobolky užíval pravidelně na denní bázi a nevynechával. PROSTATE jako jedna z mála obsahuje až 60 tobolek v jednom balení, které tak vystačí na 2 měsíce. Cena balení je oproti konkurenci výhodná.

Proerecta PROSTATE, dávkování a užívání

 

Certifikáty, kontrolní úřady, záruka kvality

HACCP, Proerecta PROSTATE

Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů ve výrobě potravin zaručuje, že Proerecta PROSTATE se vyrábí, distribuuje a skladuje v souladu s platnými nařízeními. Zaručena je tak zdravotní nezávadnost, správná hygiena, a hlavně bezpečnost pro kupujícího.

Státní zdravotní ústav, Proerecta PROSTATE

Výrobky Proerecta jsou nahlášeny na Státním zdravotním ústavu. Ten je tedy eviduje, má přehled o tom, že jsou na trhu a jsou bezpečné. Další krok k bezpečnosti a spokojenosti zákazníků.

Výrobky Proerecta je možné kdykoliv vrátit, pokud vám nesednou nebo je jednoduše přestanete chtít užívat. Pošlete je na adresu prodejce ideálně s fakturou za nákup a připište číslo bankovního účtu.

 

Ceník, doprava, platba

CENÍK: CENA BALENÍ / CELKOVÁ CENA S KÓDEM proerectax10 BĚŽNÁ CENA / BĚŽNÁ CENA ZA BALENÍ:
1 balení, 60 tobolek, 2 měsíce užívání proerecta prostate, 1 balení 539 Kč 599 Kč
3 balení, 180 tobolek, půl roku užívání (DOPORUČUJEME) proerecta prostate, 3 baleni 1079 Kč / 359 Kč 1199 Kč / 399 Kč
4 balení, 240 tobolek, 8 měsíců užívání proerecta prostate, 4 balení 1530 Kč / 380 Kč 1700 Kč / 566 Kč

 

SLEVOVÝ KÓD 10% PRO NAŠE ČTENÁŘE: proerectax10
DOPRAVA: GLS kurýr, ČESKÁ POŠTA balík do ruky, ZÁSILKOVNA
PLATBA: dobírka (pozor, s příplatkem 29 Kč, kartou online (okamžitě), převodem na český účet
DORUČENÍ: do 2 pracovních dnů
ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ: ano, balení lze vrátit na adresu
DALŠÍ V NABÍDCE: KLASIK, LONG, SHOT, WOMEN

 

Často kladené otázky, které vás před nákupem zajímají nejčastěji

Je Proerecta PROSTATE lék na prostatu?
Ne. Jde o rostlinný doplněk stravy.
Kdo a kdy může užívat PROSTATE?
Plnoletí muži bez závažných nemocí prostaty, které vyžadují léčbu předepsanou urologem. Pokud vás trápí nepříjemný pocit v prostatě a pobolívá. Pokud často močíte, močení je přerušované, neúplné, moč po vymočení okapává, nebo se do močení musíte nutit a „tlačit“.
Pro koho není vhodná?
Pro muže bez jakýchkoliv potíží s prostatou a močovou soustavou (měchýř, ledviny, močová trubice). Doplňky nemá smysl užívat, pokud je člověk zdravý.

Podívejte se i na složení. Jde o rostlinné tobolky, takže velice ojediněle může dojít k alergickým reakcím.

Jaké je složení a které složky mají přímý vliv na prostatu a močovou soustavu?
Přímý vliv na funkce prostaty má Slivoň africká a Kopřiva dvoudomá. Ostatní složky mají další benefity (tlumení zánětů, prokrvení, dýchací a nervový systém – viz výše ve složení).
Může mít PROSTATE negativní účinky?
Složení je rostlinné a dávky v tobolkách nejsou veliké na to, aby došlo ke nepříjemným stavům. Pozor na případnou alergii.
Jak se PROSTATE užívá?
1 tobolka 1x denně, ideálně po jídle. Zda ráno nebo večer si můžete zvolit sám.
Mám dávku zvyšovat nebo snižovat?
Nemusíte.
Mám dávku zvýšit, pokud jednou zapomenu užít?
Nemusíte, ale snažte se užívání maximálně dodržovat.
Jak dlouho vydrží jedno balení?
Balení Proeretca PROSTATE obsahuje 60 tobolek a vydrží 60 dnů.
Kde nakoupím PROSTATE nejlevněji?
Jak dlouho trvá doručení?
Obvykle 2 pracovní dny. Všechny potřebné informace najdete přímo na stránce.
Mohu nakoupit Proerectu přes Erekce.cz?
Proklikněte se do e-shopu Proerecta. Naše stránka není prodejce ani výrobce. O doplňcích pro muže nezávisle informujeme a hodnotíme je. Děkujeme, že nás čtete.

CO TEĎ? Nyní se proklikněte přímo do e-shopu k podrobným účinkům PROSTATE.

Objednané zboží dorazí do 2 pracovních dnů. 

Proerecta PROSTATE balení

 

HODNOCENÍ PROERECTA PROSTATE
Proerecta PROSTATE

Product Name: PROERECTA PROSTATE

Product Description: Rostlinný doplněk stravy pro podporu správných funkcí prostaty a močového systému. Určeno zralé muže nad 45 let. Není náhrada léčby zvětšené prostaty ani pestrého jídelníčku.

Brand: Proerecta

Offer price: 359

Currency: CZK

Availability: InStock

Leave a Reply