Čtenář Tibor: „Vrátil jsem se za přítelkyní s prosbou, aby mě vzala zpět“

Na muže neexistuje jednotlivý návod. Čtenářka Lenka ovšem přišla na zajímavý způsob, který dává šanci vybojovat lásku vašeho bývalého partnera zpět, pokud o něj skutečně stojíte.

Čtyřicetiletý manažer prodeje Tibor měl loni nečekaný zvrat ve svém životě. Na jaře se rozešel se svou dlouholetou partnerkou Lenkou, aby ji pak v prosinci prosil o odpuštění.

chci přítelkyni zpět

 

Neměla na mě skoro vůbec čas

Tibor si na vánočním večírku začal s dvacetiletou asistentkou generálního ředitele. Zní to jako typické klišé. Kolegyně byla dokonale upravená, koketní a veselá.

Zatímco Tibor byl na prahu čtyřicítky, dobře situovaný, úspěšný, docela pohledný, rozvedený a sedm let ve vztahu s přítelkyní Lenkou.

Tiborovi nejvíce vadilo to, že dle jeho slov na něj Lenka neměla čas. Spoustu energie věnovala svým dvěma dětem z předchozího vztahu, které už pomalu šly do puberty. Podle Tibora to také přeháněla se svými koníčky – kurz patchworku, kandidatura do místního zastupitelstva, jóga a kamarádky. Jinými slovy měla i svůj život a své koníčky.

BUĎTE O KROK NAPŘED: Proč ženy podvádějí a jak to dělají?

Na druhé straně Nina – to je ta kolegyně, měla zdánlivě oči jen pro mě. Zajímalo ji, jak se celý den mám. Obdivovala mě a dodávala mi sebevědomí. Netrvalo dlouho a začal jsem si myslet, že bez ní nemůžu žít,” vypráví Tibor.

Všimněte si, jak to má pěkně sesumírované. Následovalo sezení u soukromého poradce, která ho stála nemálo peněz. Ten mu za jeho desítky tisíc potvrdil, že měl klasickou krizi středního věku, o které se všude píše.

Vyšlo by mě levněji, kdybych dal na radu mé mladší sestry, která na začátku  prohlásila, že jsem idiot, který si šlape po štěstí,“ dodává.

Když to Tibor Lence oznámil, nehnula ani brvou a během hodiny ho vykopala z domu. Tibor byl v šoku, jak dobře to brala. Zanedlouho se Nina na Tibora vykašlala a začala si s generálním ředitelem. Občas měl Tibor náhodný sex, ale po čase jej přešel. Divil se, proč se mu Lenka vůbec neozývá.

 

Lenka se nezhroutila

Lenka se měla výborně, zhubla, cestovala a měla románky s muži. To Tiborovi nedalo spát – najednou po půl roce ji chtěl získat zpět. Potkali se náhodou v nákupním centru. A šťastně zakončili svůj příběh.

PŘEDEŠLÁ ZPRÁVA: Inspekce zakázala zdraví nebezpečný doplněk stravy Man Power s aildenafilem.

Man Power zákaz prodeje

/ZDROJ ZPRÁVY/

erekce_cz na facebooku

Leave a Reply